Potreban materijal: crveni papir (onaj malo zgužvani), ljepilo sa šljokicama za salvetnu tehniku, ljepilo u sticku, srebrna kontura, srebrna trakica, kist, škare

 

Papir izrežite 10x18 cm, premažite sa jedne strane šljokastim ljepilom pomoću kista i ostavite da se osuši na alu foliji. Kada je papir suh, okrenite ga i ponovite postupak sa druge strane. Šljokastim premazom vrećica će dobiti čvrstoću i poseban sjaj.

Kada je papir skroz suh približno na sredini vrećice napravite preklop i zalijepite stranice jednu preko druge da dobijete oblik vrećice. Donji dio vrećice presavinite, rastvorite kako je prikazano na slici i dobro zagladite prstima.

Preklop u donjem dijelu presavinite prema gore, premažite ljepilom, a preko njega gornji dio zalijepite. Čvrsto pritisnite prstima da se dobro zalijepi. Vrećicu rastvorite i bočno utisnite rubove unutra da dobijete širinu vrećice.

Rub na gonjem dijelu vrećice valovito izrežite. Na prednjem dijelu srebrnom konturom nacrtajte srce i ostavite da se osuši. Srebrnu trakicu izrežite na dužinu po želji i bočno sa unutarnje strane pomoću pištolja na plastiku zalijepite ručkicu. I to je to.

Vrećicu napunite čokoladnim srcima i spremni ste za Valentinovo.

 

p.s.

Ljubav?

To su prostor i vrijeme mjereni srcem.

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...