Potreban materijal: bijeli karton, rozi karton, ljepilo za salvetnu tehniku, kist, škare, klamerica, rezači za papir - srce, ljepilo u sticku, lak 3-d efket,

 

 

Iz bijelog kartona izrežite dva komada veličine kako vam odgovara (cca 15x12 cm) te premažite na jednom kartonu samo jednu stranu, a na drugom obe strane ljepilom za salvetnu tehniku ili ljepilom u sticku.

Na ljepilo nanesite pažljivo gornji sloj salvete sa uzorkom i škarama odrežite višak salvete. U veličini bijelog kartona iz rozog kartona izrežite isto jedan komad. Naša salvetica je ukrašena nježnim rozim ružicama tako da nam rozi karton odgovara u slaganju čestitke. Ako vam se čestitka izvitoperi nakon sušenja ljepila za salvetnu tehniku možete ju prepeglati između dva masna papira na vrlo laganoj temperaturi.

Sva tri komada kartona složite jedan na drugi i to tako da donji dio čestitke ima cvjetni uzorak sa obe strane, sredina je rozi karton, a gornji dio je karton koji ima samo sa jedne strane nalijepljen uzorak. Rubove kartona izrežite valovitim škarama.

Gornjem dijelu čestitke izrežite srce rezačem.

Također, iz rozog kartona izrežite manji dio kojem rubove izrežete valovitim škarama i izrežite srčeka te taj manji karton nalijepite u sredinu čestitke na koji ćete napisati neku lijepu poruku.

Dijelove čestitke složite jedan na drugi, na lijevom rubu olovkom nacrtajte crtu po kojoj ćete prijeći klamericom kako bi spojili dijelove u čestitku.

Kako bi prekrili klamerice, iz rozog kartona izrežite traku valovitim škarama koju nalijepite na njih, ne zaboravite i pozadinu čestitke. Sada kada je čestitka spojena, zalijepite prednju stranu sa unutarnjim rozim kartonom.

Znači, čestitka ima dva lista, u sredini je nalijepljen onaj manji rozi karton sa izrezinam srčekima na kojem pišemo poruku, a sa zadnje strane čestitke također možete zalijepiti izrezano rozo srčeko koje vam je ostalo kada ste izrezivali srca na rozom kartonu.

 Ako želite možete još na prednjoj strani popuniti srčeko sa lakom 3-D efektom te na taj način dobiti staklasto srčeko. 

 

I to je to!

 p.s.

Romantična čestitka za romantične trenutke vaše ljubavi!

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...