Potreban materijal: tanji karton u bijeloj, crvenoj i crnoj boji, lila papir u dvije nijanse, tanki crni flomaster (za CD), žigovi (slova i srčeka), crna i crvena uska vrpca, satenska crna traka (u dvije širine), rezač srce, crvena boja za žig, ljepilo u stiku, škare.

 

Izrežite iz kartona kvadrate i napravite fišeke. Lijepite ih ljepilom u stiku pa kada ga napravite par minuta ga držite čvrsto da se ljepilo primi, da se fišek ne odmota. Kad su čvrsti, lagano ih pritisnite da budu spljošteni. Običnom olovkom lagano u gornjem dijelu iscrtajte srce i škarama odrežite taj dio. Na taj način dobili ste srcolike džepiće.

Sada nam preostaje samo da ih ukrasimo, kako bi bili najljepši pokloni za Valentinovo!

 

Bijeli džepić

Pripremite žigiće sa slovima, izdvojite slova L, O, V, E i crvenu boju za žig. Ako imate silikonske žigiće, postavite ih na plastičnu pločicu, nanesite boju na njih i radite otiske. Krenite od dna i zadnjeg slova kako bi bili sigurni u dobar raspored svih slova.

Kad ste gotovi sa otiskom slova, bojom za žig nježno prođite po rubu džepića, tako ćete dobiti magličasti rub. Malim žigićima otisnite još nekoliko različitih srčeka po bijeloj podlozi.

 

Odrežite tri crvene trakice dužine oko 25 cm, zavežite im krajeve u čvor i učvrstite unutar džepića, Možete ju zalijepiti ljepilom u stiku ili pištoljem na vruću plastiku. Bijeli džepić je gotov!

 

 

Crveni džepić

Za ukrašavanje crvenog džepića bit će vam potreban Google. U prevoditelju potražite kako se na nekoliko jezika piše "ljubav". Tankim crnim flomasterom ispišite ukoso riječi koje ste pronašli. Napišite ih koliko želite ili kao u ovom našem članku, popunite oko dvije trećine površine. Nacrtajte još nekoliko malih srčeka, za sve one koji ne razumiju ispisane riječi .... :)

Izrežite dvije crne i dvije crvene tanke uzice, dužine oko 25 cm. krajeve povežite u čvor i pričvrstite u unutarnji dio džepića pištoljem na vruću plastiku ili ljepilom u stiku. Dovoljno je da ručkicu zalijepite ljepilom u stiku jer neće to biti vrećica za nošenje. Ručkica je samo ukrasni detalj. I crveni džepić je gotov!

 

Crni džepić

Iz lila papira rezačem izrežite srčeka. Dodatno ih ukrasite tankim crnim flomasterom iscrtavajući rubove nepravilnim crtama.

Ljepilom u stiku zalijepite ukrašena srčeka na crni džepić. Ne zaboravite i drugu stranu. Pripremite crnu satensku traku od 8 mm dugu oko 25 cm i komad trake od 3 mm širine. Nije nužno potrebno da su trake upravo ovih širina! Smile 

Širu trakicu zalijepite u unutarnju stranu džepića, a od uske trakice napravite dvije mašnice.

Pripremljene mašnice zalijepite bočno ljepilom u stiku. Gotov je i treći džepić!

 

p.s.

Kaže se da je drugo ime za ljubav čokolada, ..... stoga preostaje samo da ih napunite finim čokoladnim bombonima i poklonite svojim najdražima ..... simpatiji, prijateljici, djevojci, suprugu, djeci, mami, baki, ......

Puno je onih koje volimo!

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...