Potreban materijal: svijetlo smeđi materijal, crveni i zeleni pic tixx, zelena traka dužine 2 m, špaga, drvene perlice (narančaste, smeđe, zelene), škare

 

Materijal širine oko 90 cm i dužine 160 cm ili prema visini vašeg djeteta preklopite na pola i uz pomoć neke dječje majice napravite V izrez na halini. Obucite ju na djevojčicu i odredite dužinu resica na rukavima. Resice neka budu širine oko 1-2 cm i dužine oko 15 cm. Na leđnom dijelu haljine zarežite dvije male rupice u visini struka kroz koje ćete provući traku izrezanu iz materijala i povezati na naprijed da se haljina ne rastvara. Prednji dio zatim samo preklopite prema leđima i stavite remen.

Donji rub haljine narežite na trokute, a na resice na rukavima stavite drvene perlice u raznim bojama. "Kragnu" (prorez oko vrata) ukrasite pic tixxom, a zeleni remen iscrtajte crvenim pic tixxom. Naravno, treba nam i traka oko glave koju ukrasite crvenim pic tixxom.

Ogrlicu napravite od malo špage i par perlica. Na dvostruko vezanu špagu provucite perlice i krajeve zavežite.

p.s.

Iako možete kupiti i gotove kostime, neprocjenjivu vrijednost uvijek će imati onaj koji ste napravili sami za svoju djevojčicu, koliko za Vas toliko i za nju.

Uspomene iz djetinjstva.........nisu odlasci u shopping.

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...