Autori: Nina i tata Šo

 

Za izradu ove maske potrebna vam je dobra volja, šetnja do placa, a sve ostalo vam je vjerovatno pri ruci.

Staroj majici, po mogućnosti u smeđoj boji, odrežite rukave, izrežite dublji izrez oko vrata, malo skratite dužinu majice, prednjicu prerežite tako da dobijete  prsluk, leđa također prerežite. Bušilicom za papir na prednjoj strani napravite rupice kroz koje ćete provući deblju špagu (deblji žniranac ili kožnu vrpcu).

 

  

Špagu izrežite na istu veličinu (vidi sliku), provucite kroz rupice i sa unutarnje strane učvrstite pištoljem na vruću plastiku.

 

Kao što je na malom modelu prikazano :), na leđima izrezanu majicu spojite zihericama tako da cijeli topić bude isti kao što ga ima Selenia.

 

Sada na red dolazi i kupus, dva čvršća lista nalijepite pomoću pištolja na prednji dio topića, a ispod njih svakako stavite vatu kako se listovi kupusa ne bi pogužvali.

 

Na rajf zalijepite zlatnu pletenicu. Iz smeđeg papira (uredska koverta) izrežite duže trokute i nalijepite na rajf.

 

Sada dolaze na red i izrezani rukavi koje navucite kao štucne preko hlača i zavežite preko njih smeđe trakice. Topiću na jedno rame nalijepite list kupusa, a na drugo komad crvene trake. Perlice oko vrata i struka napravite tako da na špagu ili smeđu traku postavite drvene perlice i zavežete koji čvorić.

 

Ne zaboravite i frizuru, kosu natapirajte i nalakirajte narančastim sprejom za kosu. Prije oblačenja kostima prilagodite majicui hlače bojama kostima, još malo zelenog sjenila na oči, sjajilo i to je to!

 

 

 

 

Nina i tata Šo, autori ovoga prekrasnog kostima, poručuju da se uz malo dobre volje i puno smijeha može napraviti ovaj kostim. 

 

 

Nina će zasigurno kao Princeza Selenia zasjeniti sve ostale "roze" princeze.

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...