Potreban materijal: moosgummi u raznim bojama (svijetlo i tamno roza, crna, bijela, crvena, žuta, siva), plastične oči, ljepilo u sticku, obična olovka, bijeli marker, magnet, škare.

 

Praščić:

Iz svijetlo rozog moosgummia izrežite 2 kruga (promjera 4 i 3 cm) i mali repić te tri manja kruga (promjera oko 1 cm ili manje). Pripremljene dijelove zalijepite ljepilom u sticku kako je i prikazano na fotografijama.

 

Ljepilom u sticku zalijepite i dva plastična oka. Dobili ste slatko malo prase kojemu još na poleđinu zalijepite magnet (pištoljem na plastiku ili moment ljepilom).

   

Ovčica:

Iz bijelog moosgummia izrežite oblačić (veličine 5 x 3,5 cm), a iz crnoga glavu (promjera 2,5 x 1,5 cm), uha i repić. Pripremljene dijelove slijepite ljepilom u sticku.

 

Nalijepite plastične oči te bijelim markerom naglasite njuškicu. Na poleđinu zalijepite magnet.

 

Bubamara:

Iz crnog moosgummia izrežite krug promjera 4 cm sa proširenjem za glavu i 4 točkice za krila, a iz crvenog krug promjera 4 cm te ga prerežite na pola. Na crni krug nalijepite crvene dijelove sa malim razmakom kako bi dobili bubamaru u letu. Zalijepite i crne točkice na krila.

 

Zalijepite oči, magnetić na poleđinu i bubamara je spremna za let po vašem frižideru.

 

Pčelica:

Iz crnog i žutog moosgummia izrežite krugove promjera 4 cm, crni "žalac" i žute trakice. Sve dijelove spojite ljepilom u sticku, žute trakice na gornju stranu, a žalac i žuta krila na donju stranu tijela.

 

Zalijepite dva olastična oka i na poleđinu magnetić. Pčelica će uživati u društvu bubamare na vašem frižideru.

   

Mišić:

Dijelove za mišića izrežite iz sivog moosgummia. Tijelo je krug promjera 4 cm izdužen u kapljicu. Za uha izrežite dva trokuta te im zaoblite vrhove i crnu točkicu za njuškicu. Ne zaboravite i dugi tanki rep. Nalijepite na tijelo sve pripremljene dijelove.

   

Dodajte dva mala oka i magvetić na poleđinu.

 

Neka ovo veselo društvo dodatno razveseli vaš frižider. I to je to!

 

 

p.s.

Ovom društvu slobodno dodajte još nekog novog prijatelja. Žabicu, ptičicu, ........

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...