Potreban materijal: moosgummi u sivoj, rozoj, narančastoj i smeđoj boji, smeđa i crna čupava žica, plastične oči, smeđi i narančasti flomaster, crna keramička olovka, škare, ljepilo u sticku, drveni štapići (ili oni za pregled grla ili oni od sladoleda).

 

 

 

Pripremite dva drvena štapića za dvije lutkice za igrokaz. Iz narančastog moosgummi-a izrežite tijelo, glavu i dva uheka, a iz smeđeg izrežite grivu i jednu točkicu za njušku, kako je prikazano na slici. Njušku i uha možete izrezati i bušilicom za papir.

 

Ljepilom u sticku zalijepite tijelo lava na drveni štapić, ali ne do vrha, nego ostavite slobodno dio štapića gdje ćete zalijepiti grivu.

 

 

Na grivu zalijepite glavu lava, dva narančasta uheka i smeđu njuškicu te oči.

 

Narančastim flomasterom zrakasto naglasite grivu, a smeđim doradite njuškicu, nacrtajte brkove te noge. Na stražnju stranu zalijepite komad smeđe čupave žice od koje oblikujte rep.

 

 

 

 

Lav je gotov. Pustite ga da spava dok vi napravite miša!

 

 

 

 Iz moosgummi-a izrežite sivo tijelo za miša, dva roza uheka, rozu njuškicu i jedan žuti komad sira, kako je i prikazano na donjoj slici. Zaljijepite tijelo miša na drveni štapić. Dodajte mu uheka, njuškicu i oči. Crnom keramičkom olovkom nacrtajte mišu brkove.

 

 

Crnom keramičkom olovkom siru nacrtajte rupe i zalijepite ga na tijelo miša. Na stražnju stranu drvenog štapića zalijepite komad crne čupave žice i oblikujte repić.

 

 

 

 I to je to!

Sada je sve spremno za igrokaz! Jedino .....  Znate li Basnu o lavu i mišu?

 

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...