Potreban materijal: drveno ogledalo (šireg okvira), pik traka, bijela akrilna boja, šablona (maca i mišić), spužvica, crna akrilna boja, crvena i crna satenska trakica, deblji crveni konac (za goblene), škare, ljepilo u stiku, kist, bezbojni akrilni lak.

 

 

Drveni okvir pripremite za farbanje tako da na ogledalo uz rub zalijepite pik traku. Na taj način nećete zamazati ogledalo bojom, moći ćete lako pofarbati sve rubove okvira, a traka se lagano skida sa ogledala i ne ostavlja tragove.

Obojite okvir bijelom akrilnom bojom i ostavite ga da se dobro posuši. Na suh okvir postavite šablonu kako vam odgovara i prijeđite preko nje spužvicom na koju ste nanijeli malo crne boje. Odmah nakon farbanja maknite šablonu da se boja ne podlijeva pod nju. Ako je malo i otišlo pa izgleda čupasto, nije važno mačke i jesu čupave, nisu baš zgelirane! Wink

 

Postavite zatim šablonu sa drugim uzorkom (šape) i također potunkajte sa malo crne boje, brzo maknite šablonu i ostavite da se suši.

Dodajte još jednog hrabrog malog mišića i bojanje s šablonom ste završili. Nakon sušenja crne boje cijelo ogledalo premažite prozirnim akrilnim lakom kako bi ga zaštitili. Dok se lak suši pripremite maci mašnicu oko vrata. Izrežite trakicu širine 1 cm i duge cca 8 cm.

Spojite ju u krug ljepilom u stiku, zatim ju lagano pritisnite u sredini (stavite unutar kruga malo ljepila u stiku) i zavežite čvrsto debljim koncem u istoj boji. Pripremljenu mašnicu ljepilom u stiku zalijepite na macu.

 

Na vrhu ogledala pričvrstite dvije kukice kroz koje provucite crnu satensku trakicu kako biste ogledalce mogli ovjesiti na zid.

 I to je to! Sada još samo pronađite mjesto za svoje novo ogledalce.

 

p.s.

Uživajte u kreativno provedenom popodnevu uz svoje novo ogledalce!

 

 

 

 

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...