Potreban materijal: drvena vješalica, brusni papir, bijela akrilna boja, drvofix, pištolj na vruću plastiku, sitni kamenčići i školjkice (prikupljeni na omiljenoj plaži), akrilni bezbojni lak.

 

 Drvenu vješalicu najprije lagano pošmirglajte brusnim papirom. Zatim ju obojite bijelom akrilnom bojom, u dva sloja. Ostavite ju da se dobro posuši pa krenite sa ukrašavanjem.

Uz sami rub vješalice nanesite crtu drvofixa, lagano ju potunkajte prstima da se jednolično raširi (naša vješalica ima utore uz rub, no to nije uvjet) . Drvofix posipavajte sitnim kamenčićima koje ste skupili na nekoj od plaža. Kamenčići moraju biti suhi, kako bi se zalijepili na vješalicu. Kako ih posipavate lagano ih pritisnite kako bi se što bolje zalijepili.

Kada se drvofix dobro posuši, krenite sa školjkicama. Rasporedite ih kako vam se sviđa te ih zajijepite pištoljem na plastiku.

Vješalica je spremna da se postavi na zid (sad su vam potrebni šarafi, bušilica, i sl.). Nakon postavljanja na zid, školjkicama prekrijte kapice šarafa da se ne vide (zalijepite ih pištoljem).

I to je to!

 

p.s.

Skratite si jedan kišni dan, ...... možda baš ovako!

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...