Potreban materijal:   male staklenke od sokića, prehrambene boje, drvofix, spuživce, ukrasne trake, škare, visoke svijeće, tacna, suho lišće, kist, ljepilo za salvetnu tehniku

 

 Za početak trebate prikupiti nekoliko staklenih bočica od sokića.

Na paletu stavite drvofix u koji ukapate nekoliko kapi prehrambene boje ili arome za kolače. Štapićem dobro izmješajte boju i drvofix i dobiti ćete lijepe nijanse boja za bojanje stakla.

Boju nanosite tunkajući spužvicom po bočici u čemu vam mogu pomoći vaši mališani.  Boja još dok nije suha izgledati će vam čudno. ali kako se suši postaje prozirna. Kada se boja skroz posuši nanesite još jedan sloj kako bi boja bila intenzivnija.

Kada se osuši i drugi sloj boje na svaku bočicu zavežite trakicu u odgovarajućoj nijansi kako bi još malo ukrasili bočice.

Pripremite tacnu i suho lišće koje ste  prikupili u jesenskoj šetnji.

Da bi suho lišće što duže potrajalo premažite ga sa jedne strane ljepilom za salvetnu tehniku, ostavit da se osuši, pa onda sa druge strane opet premažite.

Na tacnu postavite bočice, a u svaku stavite svijeću. Svijeću prije postavjanja u bočicu sa donje strane malo rasatopite na plamenu kako bi se zalijepila za dno bočice i stajala ravno. Oko bočica aranžirajte suho lišće i još koji jesenski plod.

I to je to!

     

p.s.

Poslije šetnje šumom navečer se opustite uz plamen svijeća i uživajte u svojoj dekoraciji!

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...