Potreban materijal: prerasla majica, škare, pištolj na vruću plastiku, rajf

 

 

 

 

 

Iz majice izrežite trakicu širine 2-3 cm i dužine cca 15 cm, u stvari širina i dužina nisu bitne, napraviti ćete samo veći ili manji cvijet. Na jednom kraju zavežite čvorić i čuperak koji viri odrežite.

 

 

Oko čvorića omotavajte traku i polako ju zafrčite, pa nastavite omotavati i svaki put malo zafrknite traku prema van (kao na slici) i tako nastavite do kraju.

 

 

 

Cvjetić učvrstite tako da ga na spojevima kako ga frčete lijepite mjestimično pištoljem, možete ga učvstiti i iglom i koncem, a  djeca neka ga ljepe sa ljepilom u sticku. Kada završite cvijet kraj sa unutarnje strane zalijepite pištoljem.

 

 

Cvijet je gotov. Napravite tri cvijetića,a rajf obucite u novo ruho.

 

Iz majice izrežite još jednu traku i zalijepite jedan kraj pištoljem za rajf i traku omotavajte oko rajfa do kraja i na kraju također zalijepite pištoljem. Pripazite da traku na  počeku i kraj rajfa lijepo namijestite kako bi što ljepše izgledalo.

 

 

 

Kada ste "obukli" rajf cvjetiće pištoljem zalijepite na rajf.

 

 

Od običnog rajfa i stare majice lako možete napraviti novi modni ukras. Cvjetić možete zalijepiti i na špangice, još komadić kartona, malo ukrasnog papira, špangica sa cvjetićem i mali poklončić je gotov. I to je to!

 

 

 

 

p.s.

Cvjetići za naše male cvjetiće i proljeće je tu!

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...