Potreban materijal: plastični etui za cd, ukrasni papir, ljepilo u stiku, škare, štrasice/perlice, tanji svilenkasti ukrasni papir ( za izradu cvjetića).

 

 

Ukrasni papir narežite na trake širine cca 1,5 cm. Ljepilom u stiku zalijepite papirnate trake na prozirnu stranu etuia za CD tako da dobijete okvir.

Iz svilenkastog tanjeg papira izrežite krugove/cvjetove od kojih ćete raditi ukrasne cvjetiće za okvir. U sredinu izrezanog cvjetića stavite samo malo ljepila u stiku ilagano podižući vanjske rubove stisnite ga sa donje strane. Tako ste dobili cvjetiće sa "podignutim laticama". Kako bi bili bogatiji ljepilom spojite dva cvjetića, jedan na drugi.

Pripremljene cvjetiće ljepilom u stiku zalijepite na okvir, kako vam odgovara, a u sredinu cvjetića zalijepite štrasicu ili perlicu. Ako želite još dodatnoga sjaja, po cijeloj dužini okvira staviteb štrasice ili ga potočkajte šljokastim ljepilom, ...

 

I to je to! Nedostaje samo zajednička fotka ili crtež vašeg mališana!

  

 

p.s.

Podsjetimo se da iskorištavanjem raznog otpada koji nam je uvijek pri ruci čuvamo naš planet, također zabavljamo se zajedno izrađujući lijepe ukrase za naš dom.

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...