alt

 

 

 

 alt

Potreban materijal: stakalca iz naočala, isprintane sličice omiljenih likova, flomasteri, ljepilo u sticku, škare, alkice, trakice za ogrlicu, batik papir u boji, kopčice, kliješta za nakit, bušilica, pištolj na plastiku

 

 

Stakalca iz starih naočala nemojte baciti, možete ih jako lijepo iskoristiti i napraviti nakit, bedževe, privjeske, ...... ukoliko nemate stakalca svratite u obližnju optičarsku radnju  :)

Pripremite stakalca, ukoliko ćete raditi nakit pomoću bušilice sa tanjim svrdlom probušite rupicu na stakalcu, svakako koristite drvenu podlogu dok bušite rupicu,

altalt

Pripremite i isprintajte sličice omiljenih crtić junaka, pripazite na veličinu sličice obzirom na veličinu stakalca. Sličicu doradite flomasterima i pomoću ljepila u sticku zalijepite istu na poleđinu stakalca. Dobro pritisnite prstima papir da istisnete mjehuriće zraka i da se sličica što bolje priljubi uz stakalce. Višak papira odrežite škarama.

alt alt

alt alt

Čačkalicom probušite papir na mjestu pripremljene rupice. Svakako s donje strane stakalca zalijepite papir u prikladnoj boji (npr. batik papir) da sve bude kak treba.

alt alt

Kroz rupicu provucite alkicu, a na staklaca koja nemaju rupicu nalijepite s donje strane kopčicu pomoću pištolja na plastiku.

alt alt

Stakalce pričvrstite na trakicu, ogrlica je gotova i bedž također :)

alt alt

Možete i sami crtati razne crteže ili se poigrati junacima iz crtića ili stripova.

alt alt

 I to je to!                                                                                                                    

 

alt

 

p.s.

Ovo je super  kreativna radionica za djecu  .... želimo vam ugodnu zabavu!

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...