Potreban materijal: daska za meso, bijela akrilna boja, boja za školsku ploču, salveta sa uzorkom, decoupage lak, ukrasna traka, drvofix, nekoliko kistova, kreda, ukrasna omotana žica, leptir, narančasta akrilna boja, bezbojni akrilni lak, pik traka, pištolj na vruću plastiku

 

 

Umjesto da krenete pripremati ručak i rezuckati meso na daski izvucite svoje salvete, boje, kistove i krenite u kreativnu avanturu.

Pik trakom odredite dio veličine ploče za pisanje i taj dio obojite bojom za školsku ploču. Manja pakiranja boje za školsku ploču možete kupiti u hoby art trgovinama. Boju koristite kako je navedeno na uputstvu, ovu boju smo nanosili dva puta, prvi dio u jednom smjeru lijevo-desno pa kada se osušila drugi dio u drugom smjeru, gore-dolje.

Kada je ploča suha, ukolnite pik traku i drugu postavite sada na rubove ploče te prednjji i bočni dio daske obojite bijelom bojom.

Kada se je boja osušila, ukonite pik traku i pripremite se za nanošenje salvete na dasku. Skoro suhim kistom nanosite malo decoupage ljepila samo da vam fiksira salvetu, postavite salvetu (naravno, donja dva bijela sloja salvete uklonite, ostavite samo dio salvete sa uzorkom) i pažljivo kistom premazujte od sredine prema van, možete si pomoći i prstima. Na oblom dijelu daske salvetu mjestimično nareckajte kako bi ste lakše zalijepili salvetu. Ostavite da se osuši.

Zadnju stranu daske obojite u narančastu boju, naravno ako vam je salveta u narančastim tonovima :) Kako bi prekrili prijelaz ploče i salvete, drvofixom zalijepite ukrasnu traku.

Pošto negdje trebamo smjestiti i kredu da bi  uvijek bila pri ruci, ukrasnu  žicu spiralno namotajte oko krede, kredu izvucite, a spiralu pažljivo zalijepite pištoljem na vruću plastiku.

U spiralu stavite kredu, još zalijepite ukrasnog leptirića i to je to!

 

 

p.s.

 

E sad više nema izgovora da ste nešto zaboravili

 

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...