Potreban materijal: prazna bočica, salveta, rafija, gumbići, škare, kist, bijela akrilna boja, ljepilo za salvetnu tehniku

 

 

Često se parfemi, after shave i sl.  nalaze u lijepim staklenim bočicama koje nam onda  bude žao odbaciti. Ukoliko i vaš muškarac koristi Old spice kao i oni smiješni likovi iz reklama možete si bočicu ukrasiti i napraviti lijepu malu vazu.

Natpis na bočici premažite bijelom akrilnom bojom kako se ne bi nazirao ispod salvete, trebati ćete nanijeti dva-tri sloja bijele boje.

 

Ostavite bočicu da se boja dobro osuši i pripremite salvetu.

Iz salvete izrežite traku, gornji tiskani sloj salvete odvojite od donja dva bijela sloja. Kistom na bočicu nanesite ljepilo, samo malo da fiksirate salvetu pa onda izvana obilato premažite ljepilom za salvetnu tehniku koji je ujedno i lak. Ljepilo nanosite pažljivo kistom  iz sredine prema vanjskim rubovima, slobodno si pomozite i prstima kako bi izravnali nabore na salveti. Kada budete zadovoljni napravljenim ostavite da se osuši.

Zelenu rafiju omotajte oko gornjeg dijela boce i zavežite u čvor. Poneku nit rafije  raščupkajte na nekoliko niti i kroz njih provucite nekoliko gumbića u boji. Oko gornjeg ruba salvete zalijepite još  jednu nit rafije tak da bude ljepše.

I to je to! Vazica je spremna da ukrasi neki kutak vašeg doma!

 

 

 

p.s.

Uskoro će Dan planete Zemlja, u čast očuvanja lijepe naše ukrasite si dom nekim predmetom kojega ste spasili od smeća, a Planetu od zagađenja. Čuvajmo lijepu našu zbog budućnosti naše djece!

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...