Potreban materijal: posudica od neke kremice, salvete, colorink boja, bijeli frost, bijela akrilna boja, decoupage lak-ljepilo, škare, kist, spužvica, škare

 

 

 

Kada potrošite svoju omiljenu kremicu, posudice nemojte baciti već istu malo dotjerajte i uskoro ćete imati cijeli serijal malih ušminkanih staklenkica.

Naše kremice su bile u staklenim posudicama sa crnim poklopcem. Poklopac obojite u nekoliko slojeva bijelom akrilnom bojom, ostavite da se osuši. Na suhi poklopac nanesite decoupage ljepilo i postavite salvetu (samo štampani dio), lagano zagladite prstima ili kistom pa cijelu salvetu premažite decoupage ljepilom. Ostavite da se osuši.

Staklenu posudicu premažite colorlink bojom (izuzetno sjajne tekuće boje za staklo na alkoholnoj bazi), gumene rukavice na ruke (boja se brzo suši i ne pere se lako), par kapi boje na staklo, spužvicom potunkajte pa opet koja kap boje da pojačate nijansu i tako redom dok niste zadovoljni bojom na staklu.

 

 

    

p.s.

.... nekad kremica, a sada ušminkana posudica za neke šljokice .... drage sitnice .... mali poklončić .... :)

 

 

 

ili .... spužvicom nanesti na posudicu bijeli frost, dobiti ćete efekt smrznutog stakla, poklopac opet bijelom bojom, odgovarajuća salveta i to je to!

ili .... na posudicu nanesite bijelu akrilnu boju, također i na poklopac, ostavite da se osuši, odgovarajuća salveta prema recepturi decoupage tehnike i to je to!

umjesto kremice: šljokice .... perlice ..... darak mali .... štrasice ..... napokon sve sitničice na svojem mjestu :)

I to je to!

 

 

p.s.

.... male stvari ...  najukusniji začini života :)!!! 

 

 

 

 

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...