Zaklada "Hrvatska za djecu" će u ponedjeljak, 20. studenog, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, obilježiti Međunarodni dan djece, pred Gradskom kavanom Johann Franck od 13 do 22 sata.

Dan je to kojim još jednom žele podsjetiti na blago našeg društva, odnosno na svu našu djecu, a osobito onu koja nemaju prilike živjeti djetinjstvima poput svojih vršnjaka. Ne manje važno, na ovaj ćemo dan zajedničkim snagama vratiti osmijehe na dječja lica, a svi prisutni imat će priliku ispuniti dječje želje oslikane njihovim rukama i sadržane u slikovnici "Učini mali korak velikim" te se upoznati s radom i djelovanjem Zaklade "Hrvatska za djecu".

Udruga Vilibald  svojim dobrovoljnim sudjelovanjem i doprinosom kroz kreativnu radionicu "Super heroji" namijenjenu djeci, želi pomoći  u promicanju inicijative u ispunjavanju dječjih želja, prije Božića, odnosno da na Međunarodni dan djece započnemo čaroliju za svu djecu Hrvatske zajedno.
 

Radionicom želimo prinijeti poruku djeci da se u svima nama skriva Super heroj koji je sprema ovaj svijet učiniti boljim i zato ćemo na radionici raditi Super heroje da djecu svakodnevno podsjete da je svatko od njih Super heroj, poseban i jedinstven!

Kreativna radionica će se održati od 17 do 18 sati.

Vidimo se :) 

 

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...